background Header image

Inspirerende en interessante stages

Suiker Unie heeft belang bij de instroom van talent. Daarom investeren we graag in de ontwikkeling van stagiairs en afstudeerders. Zo’n dertig tot veertig studenten gaan bij ons jaarlijks aan de slag. Zij krijgen altijd opdrachten waar we echt behoefte aan hebben, die waardevol zijn voor ons bedrijf. Dat maakt het extra leuk, interessant en inspirerend om bij Suiker Unie stage te lopen of af te studeren.

Studenten mbo, hbo en wo zijn bij ons welkom. Niet alleen in de procestechniek en techniek, maar ook bij onder meer Commercie, R&D, P&O, F&C en de Agrarische Dienst. Ze lopen mee in de praktijk, waar ze leren hoe het werkt. Bovendien krijgen ze aansprekende opdrachten die zowel nauw aansluiten op hun opleiding als daadwerkelijk iets toevoegen aan onze organisatie.

Suiker Unie is ervan overtuigd dat nieuwe kennis en een kritische, frisse blik van stagiairs en afstudeerders in combinatie met de jarenlange ervaring van onze medewerkers tot nog betere resultaten leidt. Niet zelden overigens is een stage een opstap naar een baan bij Suiker Unie.

Zoek je een stage of afstudeeropdracht? Vul dan ons  aanvraagformulier in. Geef (naast je cv) in een bijlage aan:
  • Waarom je bij ons stage wilt lopen of wilt afstuderen,
  • Voor welke afdeling je belangstelling hebt,
  • De duur en periode van je stage of opdracht,
  • Informatie over je opleiding.
Daarnaast kan je ook direct reageren op onderstaande concrete stage(s):